Levertijd en verzendkosten

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.

Soms zijn producten niet meer (snel) leverbaar. Je wordt hiervan per telefoon en/of per e-mail op de hoogte gebracht. Zijn producten niet voorradig dan kan de levering van je bestelling iets langer duren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  1. Postverzending (Alleen voor cadeaubonnen) - € 1,02 (Nederland)

  2. Pakket verzending - € 3,20 (Nederland) voor bestelling onder de € 30,00, Gratis voor bestellingen vanaf € 30,- 

Alle bestellingen worden thuisbezorgd. Ook is het mogelijk om tijdens het bestelproces een afhaalpunt te selecteren, waarna je het pakket zelf op een gewenst moment af kunt halen.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Ook is het mogelijk om uw bestelling op afspraak op een maandag af te halen in Zierikzee. Hier zijn geen verzendkosten aan verbonden.

WenMei Cadeaubonnen kunnen per post worden verstuurd. Hier gelden de normale posttarieven. Er is geen track & trace op deze verzendingen.

Voor leveringen buiten Nederland, mogelijkheden en prijzen op aanvraag.